Solar AYDINLATMA Sistemi

Solar Aydınlatma Sistemi

İşte Solar Aydınlatma ana özellikler ve faydalar:

1.Güneş Panelleri: Entegre paneller güneş ışığını elektriğe dönüştürerek gün içerisinde pilleri şarj eder.

2. Şarj Kontrol Cihazı: Güneş panelleri tarafından üretilen DC elektrik, pillerin verimli bir şekilde şarj edilmesini ve onlara zarar verebilecek aşırı şarj edilmemesini sağlamak için bir şarj kontrol cihazı tarafından düzenlenir.

3. Piller: Şarj edilebilir piller, güneş panelleri tarafından toplanan enerjiyi depolayarak geceleri ışıklara güç sağlar.

4. Işık Armatürleri: Depolanan elektrik daha sonra aydınlatma sağlayan LED ampuller gibi aydınlatma armatürlerine güç sağlamak için kullanılır. LED'ler enerji tasarruflu olmaları ve uzun ömürlü olmaları nedeniyle yaygın olarak kullanılmaktadır.

5. Fotosel/Sensör: Birçok güneş enerjili aydınlatma sistemi, ışıkları akşam karanlığında açıp şafak vakti otomatik olarak kapatarak enerji kullanımını optimize eden bir fotosel veya ışık sensörüyle donatılmıştır.

6. Dayanıklılık: Tipik olarak hava koşullarına dayanıklıdır ve dış mekan koşullarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

7. Maliyet: Kurulum maliyeti ilk etapta yüksek gelse de aslında tam tersidir. Bahçe bakımı yaparken klasik aydınlatma kabloları zarar gördüğü için her yıl bakım maliyeti oluşturur. Solar Aydınlatma ise bu yönden çok avantajlıdır.

02128643431 Nolu numaradan daha fazla bilgi alabilirsiniz veya Web sitesinden ürünleri inceleyebilirsiniz. 
 

 

Etiketler: solar aydınlatma sistemi, solar aydınlatma
Ağustos 07, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR